Розробка моделі підтримки життєдіяльності вугледобувних підприємств на основі дослідження еластичності продуктивних потоків - Медяник В. Ю.; Мамайкін О. Р.; Хорольський А. О.; Мартиненко О. О.; Сидоренко Р. К. (НТУ "ДП", 2024)
Мета. Розробити новий підхід, щодо проєктування діяльності вугледобувних підприємств, який враховує різні програми (сценарії) діяльності. Purpose. To develop a new approach to designing the operations of coal mining enterprises, considering various activity programs (scenarios).
Development of a model for supporting the vital activity of coal mining enterprises based on the study of the elasticity of productive flows
Keywords: еластичність; продуктивний потік; обсяг виробництва; екологічний стан середовища; видобуток вугілля; функція; elasticity; productive flow; production volume; environmental condition; coal mining; function