Моделювання логістичних процесів - Сьоміна, С. С. (НГУ, 2012)
Однією з основних цілей логістичної діяльності є забезпечення керівників організації науковою базою для вирішення різних проблем і прийняття рішень. Для цього використовується апарат економічних та математичних наук.
Keywords: моделювання; моделирование; логістична діяльність; логистическая деятельность; процес моделювання; процесс моделирования