Розробка технічного проєкту фільтру технічної води з детальною розробкою корпуса - Мартиненко Дмитро Іванович (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Мартиненка Дмитра Івановича академічної групи 133-19ск-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розрахувати геометричні та технологічні параметри та розробити конструкторську документацію для корпусної системи фільтру технічної води.
Keywords: щітковий фільтр; технічна вода; параметри; патрубок; кришка