Використання бішофіту при подрібненні окислених залізистих кварцитів Скелеватського та Валявкінського родовищ для зниження шламоутворення - Булах, О. В.; Булах, О. О. (My University, 2014)
Показана можливість використання бішофіту у першій стадії подрібнення окислених залізистих кварцитів Скелеватського та Валявкінського родовищ з метою зниження процесу шламоутворення та підвищення якості кінцевого концентрату в середньому на 4,1%.

Показана возможность использования бишофита в первой стадии измельчения окис-ленных железистых кварцитов Скелеватского и Валявкинского месторождений с целью снижения шламообразования и повышения качества конечного концентрата в среднем на 4,1%.

Possibility of the use of bischofite is rotined in the first stage of grinding down of the oxidized ferrous quartzites of Skelevatskoe and Valyavkinskoe deposits with the purpose of decline of formation of sludge and upgrading eventual concentrate on the average on 4,1%.
Keywords: використання бішофіту; подрібнення окислених залізистих кварцитів; Скелеватське родовище; Валявкінське родовище