Удосконалення інноваційної діяльності підприємства з метою розширення експорту продукції (за матеріалами ТДВ «Київське виробниче об’єднання «Медапаратура») - Пісчанський Всеволод Вячеславович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступають процеси формування організаційно - економічного механізму управління інноваційною діяльністю підприємства в умовах розширення експорту продукції. Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо формування ефективного організаційно-економічного механізму управління інноваційною діяльністю підприємства в умовах розширення експорту продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - проаналізовано теоретичні засади управління ефективним розвитком системи інноваційної діяльності підприємства, особливостей впровадження інновацій для розширення експортної діяльності підприємства; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства на основі оцінки ринкового середовища, техніко-економічних показників та прогнозу умов розвитку діяльності; обґрунтовано рекомендації щодо бізнес-планування інноваційного проєкту розширення експорту продукції досліджуваного підприємства.
Improvement of the innovative activity of the enterprise with the aim of expanding the export of products (based on the materials of “Кiev's union factory production “Medaparatura” ALC)
Keywords: інноваційна діяльність; управління; експорт; оновлення; асортимент; продукція; проєкт; ефективність