Словник термінів ІТ і комп’ютерної інженерії - Гнатушенко В. В.; Коротенко Г. М.; Олевський В. І. (НТУ "ДП", 2025)
Словник містить основні терміни інформаційних технологій, комп’ютерної інженерії та суміжних галузей знань: загальної інформатики, комп’ютерних наук, IoT, блокчейну, геоінформатики, окремих розділів математики й обчислювальної геометрії, комп’ютерної графіки, мережних, Веб- та Інтернет-технологій, мов програмування, штучного інтелекту, баз даних та ін. для здобувачів вищої освіти всіх рівнів спеціальностей галузі знань F Інформаційні технології. Може бути корисним широкому колу аспірантів, науковців і спеціалістів, які використовують комп’ютерні та інформаційні технології в різних сферах діяльності.
Keywords: основні терміни інформаційних технологій; основні терміни комп’ютерної інженерії; словник