Вдосконалення викладання уроків з історії України в умовах світоглядних викликів сьогодення - Шабанова, Ю. О.; Вільховий, А. (НТУ ДП, 2023)
Засвоєння матеріалу з історії України один зі стовпів формування світогляду молодого покоління українців та національної свідомості. Умови сьогодення ставлять перед викладачами історії нові виклики, пов'язані з потребою адаптації до сучасних технологій та зміни підходів до навчання.
Keywords: історія України; викладання уроків; національна свідомість