Обґрунтування управлінських рішень у сфері збутової діяльності підприємства - Разін Дмитро Анатолійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес управління збутовою діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень підвищення ефективності управління збутовою діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління у сфері збутової діяльності; досліджено формування системи логістичного обслуговування; наведено загальну характеристику ТОВ «АГРО-ОВЕН»; проаналізовано основні техніко-економічні показники його діяльності; досліджено економічну ефективність логістичного обслуговування споживачів при здійсненні збутової діяльності; здійснено аналіз функціональної дії логістичного обслуговування споживачів в управлінні збутовою діяльністю ТОВ «АГРО-ОВЕН»; надано рекомендації щодо оптимізації каналів розподілу продукції підприємства; розраховано економічну ефективність запропонованих управлінських рішень у сфері збутової логістики ТОВ «АГРО-ОВЕН».
Substantiation of managerial decisions in the field of sales activities of an enterprise
Разін Д. А. Обґрунтування управлінських рішень у сфері збутової діяльності підприємства / Д. А. Разін – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 60 с.
Keywords: ЗБУТОВА ЛОГІСТИКА; ПІДПРИЄМСТВО; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ