Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня магістра спеціальності 193 Геодезія та землеустрій - Трегуб Микола Володимирович; Трегуб Юлія Євгенівна; Бруй Ганна Валеріївна; Заболотна Юлія Олександрівна (НТУ "ДП", 2023)
Методичні рекомендації призначені для надання допомоги здобувачам освітнього ступеня магістра спеціальності 193 Геодезія та землеустрій під час написання та захисту кваліфікаційної роботи. Подано основні вимоги щодо написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи магістра, критерії та порядок її оцінювання, рекомендації щодо підготовки демонстраційного матеріалу, зразки оформлення відповідних документів.
Keywords: здобувачі ступеня магістра; підготовка кваліфікаційних робіт; захист кваліфікаційних робіт; геодезія; землеустрій