Фармацевтичне плівкове покриття для пероральних твердих лікувальних форм - Андріюк В. Р. (НТУ «ДП», 2024)
Пероральні тверді лікарські форми (ЛФ) мають переваги, зокрема простоту виробництва та високу комплаєнтність пацієнтів. Таблетки вдосконалюються за допомогою методів, таких як покриття оболонкою, подвійне пресування та осмотичні системи. Поширеними методами покриття є цукрове, плівкове, мікрокапсулювання та компресійне покриття.
Keywords: фармацевтичне плівкове покриття; пероральні тверді лікувальні форми