Раціональне живлення асинхронного приводу способом несиметричного приєднання фаз - Бородай, Валерій Анатолійович; Нестерова, Ольга Юріївна; Кошеленко, Євгеній Валерійович; Дяченко, Григорій Григорійович (My University, 2022)
Мета роботи – розробка оригінального способу ефективного керування асинхронного приводу з можливістю здійснення симетрування мережної напруги живлення та надання рекомендацій щодо можливого схемного рішення з метою вирішення питань підвищення якості та заощадження електричної енергії.
Keywords: енергетична криза; технології енергоощадності; електромагнітна сумісність; електропостачання; симетрування мережної напруги живлення; несиметрія мережної напруги живлення; частотне керування асинхронним приводом; параметричне керування асинхронним приводом; несиметричне приєднання фаз