Досвід формування політики сталого розвитку вертикально інтегрованої компанії агробізнесу - Шестакова, Анна Юріївна; Тимошенко, Любов Вікторівна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
У світовій практиці розвитку сільського господарства та сільських територіальних громад концепція сталого розвитку є визначальною, оскільки виступає базисом економічного розвитку, продовольчого забезпечення теперішніх і майбутніх поколінь, збереження навколишнього природного середовища.
Keywords: управління проєктами; сталий розвиток економіки; політика сталого розвитку