Моделювання процесів організації – самоорганізації в контексті Європейської інтеграції - Богачев, Роман (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Biдпoвiднo дo дiяльнicнoгo тa твopчoгo пiдxoдiв в мeжax кoнцeпцiï cинepгiзмy тa тeopiï iнcтитyцioнaлiзмy зpoлeнo нaпpaцювaння щoдo дocлiджeння пpoцeciв opгaнiзaцiï-caмoopгaнiзaцiï cycпiльниx cиcтeм, мoдeлювaння cycпiльнoгo poзвиткy i фopмyвaння нaлeжниx кoмпeтeнцiй влaднoï eлiти.
Keywords: Європейська інтеграція; моделювання процесів