«Оптимальна автоматизована технологія виробництва корпусу циліндричної фрези з урахуванням інженерного аналізу конструкції» - Золотаренко Сергій (My University, 2024)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем