Дизайн-проєкт стельової лампи з використанням біонічних форм - Корнієнко М. Д. (НТУ «ДП», 2024)
Дизайн ламп, натхненний природними формами, стає дедалі популярнішим у сучасному інтер‘єрі. Фізаліс – це рослина з унікальними яскраво-оранжевими плодами, яка за формою нагадує китайські ліхтарики. Вона має характерний ажурний каркас, що надає їй легкість і елегантність.
Keywords: стельова лампа; біоніка; дизайн ламп