Аналіз та удосконалення матеріалів кріплення розкладного даху автомобіля - Швець В. О. (НТУ «ДП», 2024)
У зв‘язку з довготривалою експлуатацією кріплення для розкладного даху автомобіля Smart Roadster, випущеного у 2003 році, виникає потреба у його заміні, адже оригінальна деталь із пластику більше не виробляється і знаходиться у зношеному стані. Завдяки тому, що дах автомобіля постійно піддається дії зовнішніх факторів – волозі, ультрафіолетовому випромінюванню та механічним навантаженням, заміна кріплення є важливим кроком для забезпечення герметичності і захисту салону від потрапляння води.
Keywords: розкладний дах автомобіля; кріплення; автомобіль Smart Roadster