Екологічний туризм в Україні: сучасність, можливості та перспективи - Борсук, Єлизавета; Бойко, Зоя (My University, 2023)
На сьогоднішній день в Україні можна спостерігати активний розвиток екологічного напрямку туризму. З кожним роком частка доходів від екологічного туризму зростає, окрім цього, збільшується кількість закладів екологічного туризму, зокрема – екологічних готелей. Однак, розвиток екологічного туризму у нашій країні. поки є недостатнім, хоча дуже перспективним.
Keywords: туризм; екологічний туризм; туризм України