Геолого-промислова характеристика Кибинцівського нафтового родовища - Козій, Є. С.; Горова, О. М.; Ішков, В. В. (НТУ ДП, 2022)
Аналіз геолого-промислової характеристики Кибинцівського нафтогазоконденсатного родовища дозволяє дійти висновку, що застосування сучасних методів та інтегрованих технологій підвищення нафтовилучення дозволить істотно збільшити видобуток нафти, а вилучення низки корисних попутних компонентів – суттєво підвищити еколого-економічну ефективність розробки цього родовища.
Keywords: Миргородський район Полтавської області; геолого-промислова характеристика; Кибинцівське нафтове родовище; структурно-пошукове буріння; сейсморозвідка