Дослідження впливу технологічних параметрів на кінетику розпаду аустеніту борвмісної сталі - Алексєєв М. О.; Соболенко М. О. (НТУ "ДП", 2024)
Мета. Провести дослідження кінетики розпаду аустеніту і з’ясувати рівень впливу гарячої пластичної деформації та режимів перерваного охолодження на формування структури борвмісної сталі. Purpose. Conduct a study on the kinetics of austenite decomposition and determine the extent of influence of hot plastic deformation and interrupted cooling regimes on the structure formation of boron-containing steel.
Investigation of the influence of technological parameters on the kinetics of austenite decomposition in boron-containing steel
Keywords: структура; кінетика перетворень аустеніту; низьковуглецева сталь; гаряча пластична деформація; перерване охолодження; structure; kinetics of austenite transformations; low-carbon steel; hot plastic deformation; interrupted cooling