Розвиток інтегрованих медичних послуг в сільских громадах країн ЄС: досвід для України - Кондратьєва І. М. (НТУ «ДП», 2024)
У постковідний період на глобальному рівні управління у сфері охорони здоров‘я відбуваються значні трансформації. І вони позначаються не тільки у секторі медичних технологій, але, насамперед, у секторі публічноуправлінської відповідальності.
Keywords: медичні послуги; сільска громада; країни ЄС