Стейкхолдерська модель розвитку закладів вищої освіти - Борисова, Світлана Юріївна; Ю. О. Шабанова (НТУ ДП, 2020)
Надано проект стейкхолдерської моделі закладу вищої освіти з урахуванням зовнішніх та внутрішніх зацікавлених сторін.
STAKEHOLDER MODEL DEVELOPMENT OF HIGHER EDUCATION INSTITUTIONS
Keywords: стейкхолдерська модель розвитку; стейкхолдерския модель развития; заклад вищої освіти; учреждение высшего образования