Специфіка створення цінності в сучасній господарської системи інноваційного типу - Зухба, Д. С. (Економічний вісник, 2008)
Досліджено якісні риси та особливості процесу створення багатства в економічної системі інноваційного типу. Запропонована комплексна характеристика специфіки створення цінності. Обґрунтовано нові положення щодо засобів виробництва знання та їх класифікації.

інновація

система господарювання

реформа господарювання