Комунікація як інструмент розвитку та управління проєктами - Кулініч, Владислав Сергійович; Касьяненко, Лілія Володимирівна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Комунікація є одним з найважливіших інструментів, необхідних для успішного розвитку та управління проектами. Ефективна комунікація між учасниками проекту дозволяє втілити спільну мету, правильно розподілити ролі та відповідальність, вирішувати проблеми та уникати непорозумінь. Комунікація є невід‘ємною частиною будь-якого проекту, який передбачає взаємодію між людьми. Вона впливає на ефективність розвитку та управління проектами, оскільки допомагає забезпечити взаєморозуміння між учасниками, уникнути конфліктів, вирішити проблеми та досягнути спільної мети.
Keywords: управління проєктами; комунікація; розвиток бізнесу