Кіберфізична система навчального комплексу Festo MPS Handling з детальним опрацюванням засобів збору і обробки даних - Кучеренко Артур Ігорович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Кучеренко Артура Ігоровича академічної групи 123-22ск-1 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – дослідити принципи функціонування кіберфізичних навчальних систем, зокрема Festo MPS Handling, та розробити методи збору й аналізу даних для підвищення ефективності навчального процесу.
Keywords: кіберфізична система; навчальний комплекс; festo mps handling; збір даних; обробка даних; індустрія 4.0; освітній процес