Розробка технічного проекту установки для сортування дрібного антрациту - Тонконогова Єлизавета Володимирівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Тонконогової Єлизавети Володимирівни академічної групи 133-21-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розрахувати параметри конструктивні і експлуатаційні, розробити нестандартні елементи конструкції, проектно-конструкторські документи складальних одиниць установки для сортування дрібного антрациту.
Keywords: сортування вугілля; антрацит; конусний склад