Особливості сучасного етапу функціонування органів самоорганізації населення в системі місцевого самоврядування - Кочет, Олександра Володимирівна (НГУ, 2013)
З проголошенням незалежності України відкрились широкі можливості для розвитку місцевого самоврядування, яке є одним з основних елементів розвитку демократії в країні. Демократичні процеси в сучасній Україні відбуваються на рівні органів державної влади та органів місцевого самоврядування, не залишається поза ними і більшість інститутів громадянського суспільства, в тому числі органи самоорганізації населення.
Keywords: місцевого самоврядування; местного самоуправления; етап функціонування; этап функционирования; орган самоорганізації населення; орган самоорганизации населения; демократичні процеси; демократические процессы