Оптимальний вибір антифрикційних матеріалів за економічним критерієм - Пістунов, І. М. (My University, 2009)
Запропоновано економічний критерій оптимального вибору антифрикційних матеріалів на базі раніше розроблених автором кібернетичних моделей тертя та зношування.

The economic criterion of optimum choice of anti-friction materials is offered on a base previous founded the cybernetic models of friction and wear developed an author.

Предложен экономический критерий оптимального выбора антифрикционных материалов на базе ранее разработанных автором кибернетических моделей трения и изнашивания.
Keywords: антифрикційні матеріали