Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства переробної промисловості - Кривоспіцька Поліна Олексіївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт дослідження – система управління підприємством переробної промисловості. Мета роботи – теоретико-методичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства переробної промисловості. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у вивченні теоретичних підходів до управління конкурентоспроможністю підприємства; проведенні управлінського аналізу діяльності ТОВ «ТІМ-МЕТИЗ» та його конкурентоспроможності; обґрунтуванні напрямів забезпечення конкурентоспроможності підприємства з урахуванням особливостей його роботи та середовища господарювання; обґрунтуванні ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства переробної промисловості.
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of competitiveness management of a processing industry enterprise
Кривоспіцька П.О. Обгрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства переробної промисловості / П.О. Кривоспіцька. – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 74 с.
Keywords: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; МЕНЕДЖМЕНТ; ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ; КЛІЄНТООРІЄНТОВАНІСТЬ