Напрямки підвищення ефективності трансформації вугледобувних регіонів в умовах постмайнінгу - Мамайкін, О.; Мартиненко, О. (Донецький національний технічний університет, 2024)
В наведеній роботі запропоновано комплексний підхід до вирішення проблеми трансформації вуглепромислових регіонів в умовах постмайнінгу. Даний підхід передбачає визначення напрямків діяльності для підтримки діючих підприємств та алгоритм трансформації регіону після ліквідації виробничих потужностей.
Keywords: постмайнінг, трансформація регіонів