Взаємодія громадськості та суб’єктів владних повноважень у здійсненні регіональної екологічної політики - Жадан, Є. В. (My University, 2023)
Забезпечення інформаційної взаємодії між громадськості та суб’єктів владних повноважень в сфері здійснення регіональної екологічної політики вимагає налагодження тісних взаємозв’язків з питань нормотворення та ухвалення нормативно-правових актів із використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища. Основними ознаками взаємодії влади та громадськості у сфері здійснення регіональної екологічної політики характеризується їх всебічністю та комплексністю підходів.
Keywords: регіональна екологічна політика; суб’єкти владних повноважень