Використання біонічних форм у дизайні меблів - Вишневецький, М. С.; Мацюк, І. М. (My University, 2023)
Комфорт при використанні меблів є одним із головних факторів при її виборі. У зв'язку з напруженою роботою люди часто скаржаться на біль у спині. Це також часто може бути пов'язано з неправильним положенням під час сну. Тому у представленій роботі продемонстровано новітню розробку в галузі меблевого дизайну – односпальне ліжко з підігрівом, інспіровану природною і витонченою формою черепашого панцира. Цей запропонований проєкт поєднує в собі сучасні технології та естетичні аспекти, створюючи унікальний і комфортний елемент інтер'єру.
Keywords: ергономіка; біонічна форма; форма черепашого панциря