Структуризація складських приміщень як фактор організації логістики на підприємствах - Комарницький, І. М.; Питуляк, Н. С. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2008)
Досліджено та проаналізовано процеси формування складської логістики підприємств. Розроблено критерії поділу складів на групи. Проведено структуризацію складів за групами і видами на основі розроблених критеріїв.

It is investigated and analyzed processes of formation of warehouse logistics of the enterprises. It is developed criteria of division of warehouses on groups. It is spent structurization of warehouses behind groups and kinds on the basis of the developed criteria.
Keywords: СКЛАДСЬКІ ПРИМІЩЕННЯ; ЛОГІСТИКА; процеси формування складської логістики підприємств; критерії поділу складів на групи