Розробка композитних полімерних матеріалів для укриття об'єктів критичної інфраструктури «Укргазвидобування» від ударів з повітря - Богдан В. С.; Дригола М. А. (НТУ «ДП», 2024)
Об’єктом досліджень є такі матеріали як : поліетилентерефталат (ПЕТ), поліпропілен(ППН) та поліетилен(ПН). Ці матеріали мають високі характеристики міцності, низький показник поглинання води та широким діапазоном робочих температур.
Keywords: розробка композитних полімерних матеріалів; об'єкти критичної інфраструктури