Організація пригодницьких маршрутів у гірських регіонах: розробка концепцій і їх реалізація - Аносов Данило Владиславович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр студента Аносова Данила Владиславовича академічної групи 242-21-1 спеціальності 242 Туризм.
Organization of adventure routes in mountainous regions: development of concepts and their implementation
Мета дослідження полягає у розробці практично обґрунтованих пропозицій щодо розвитку пригодницьких маршрутів в гірських регіонів на прикладі кінного туру.
Keywords: Пригодницькі маршрути; Розробка; Концепція; Реалізація; Проєктування