Результати петрографічних досліджень деяких кумінгтонітових кристалосланців Середнього Побужжя (Україна) - Ішков, Валерій Валерійович; Дрешпак, Олександр Станіславович; Чечель, Павло Олегович (My University, 2024)
Мікротекстура породи плямиста. Структура породи, що досліджувалась у шліфах, гетерогранобластова (дрібно- і середньозерниста). Основну масу породи утворює амфібол.
Keywords: Середнє Побужжя; кумінгтоніт; крісталосланець