Обґрунтування засобів зі зменшення негативного впливу котелень на стан навколишнього середовища - Сорока, В. В.; Павличенко, А. В. (My University, 2023)
Забруднення атмосферного повітря є однією з найсерйозніших екологічних проблем багатьох промислових міст світу. Підвищена концентрація забруднюючих речовин спостерігається в атмосфері практично кожного промислового міста, тому виникає необхідність у вирішенні задачі оцінки і моделювання поширення забруднюючих частинок в атмосфері саме від точкових стаціонарних джерел з метою запобігання або зменшення їх впливу на екосистему.
Keywords: забруднення атмосферного повітря; теплопостачання; збільшення ККД