Удосконалення технічних засобів для відбору пластових флюїдів в нафтових свердловинах - Кизь Олена Петрівна (Dnipro University of Technology, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра здобувача Кизь Олена Петрівна академічної групи 185м-24з-1 ІП спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології. Мета роботи – розробка вдосконаленої конструкції випробувача пластів на каротажному кабелі. Засоби дослідження – аналіз літератури та теоретичні дослідження. Проаналізовано пристрої для дослідження пластів свердловини, що скидаються всередину, спускаються на каротажному кабелі і на трубах, а також багатоциклові пластовипробувачі. Запропоновано вдосконалену конструкцію випробувача пластів.
Improvement of Technical Equipment for the Formation Fluid Sampling in Oil Wells
Keywords: випробування та дослідження пластів; пластовидобувач; випробувач на каротажному кабелі