Кримінально-правова характеристика хуліганства - Борук, Вадим Віталійович (НГУ, 2013)
Вирішення проблем кримінального права беззаперечно повинно відбуватися вже сьогодні. Кожний громадянин повинен дотримуватися закону, виконувати свої обов’язки як перед суспільством так і перед державою, поважати права і законні інтереси інших людей. Злочини проти громадського порядку та моральності є дуже небезпечними так, як їх наслідки безпосередньо порушують ті взаємовідносини, що будувались в суспільстві не одним десятком років.
Keywords: кримінальне право; уголовное право; хуліганство; хулиганство; громадський порядок; общественный порядок; кримінально-правова характеристика; уголовно-правовая характеристика