Особливості ультразвукової обробки - Циганок, С. О.; Рубан, В. М. (My University, 2023)
Основний принцип полягає в тому, що ці ультразвукові хвилі генерують механічні коливання, які можуть викликати різні ефекти в оброблюваному матеріалі. Тут є кілька ключових аспектів принципу ультразвукової обробки: 1. Генерація ультразвукових хвиль: ультразвукові хвилі генеруються за допомогою ультразвукового перетворювача, який перетворює електричний сигнал у високочастотні звукові хвилі.

Основний принцип полягає в тому, що ці ультразвукові хвилі генерують механічні коливання, які можуть викликати різні ефекти в оброблюваному матеріалі. Тут є кілька ключових аспектів принципу ультразвукової обробки: . Генерація ультразвукових хвиль: ультразвукові хвилі генеруються за допомогою ультразвукового перетворювача, який перетворює електричний сигнал у високочастотні звукові хвилі.
Keywords: ультрозвукова обробка; ультрозвукова хвиля; механічні коливання