Обґрунтування управлінських рішень у сфері формування стратегії розвитку підприємства - Гончаренко Марія Олександрівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування ефективності рішень у сфері формування стратегії розвитку ТОВ «ФІРМА «ВІЗАРД ЛТД». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій у сфері формування стратегії розвитку підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: визначено концепцію стратегічного планування функціонування та розвитку підприємства; досліджено організацію ефективного управління в сфері стратегічного планування; визначено етапи формування стратегії розвитку підприємства; проаналізовано стан ринку попкорну України; наведено загальну характеристику діяльності ТОВ «ФІРМА «ВІЗАРД ЛТД» та факторів зовнішнього середовища; проаналізовано фінансово-економічні показники діяльності ТОВ «ФІРМА «ВІЗАРД ЛТД»; обґрунтувано напрями впровадження стратегії розвитку у ТОВ «ФІРМА «ВІЗАРД ЛТД»; реалізовано стратегію розвитку ТОВ «ФІРМА «ВІЗАРД ЛТД» та оцінено її ефективність.
Substantiation of managerial decisions in the field of forming an enterprise development strategy
Гончаренко М.О. Обґрунтування управлінських рішень у сфері формування стратегії розвитку підприємства/ М. О. Гончаренко – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 69 с.
Keywords: СТРАТЕГІЯ; СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ; ПЛАНУВАННЯ; СНЕКІ; ПОПКОРН; РОЗВИТОК ПІДПРИЄМСТВА; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; ЕФЕКТ; ЕФЕКТИВНІСТЬ