Комплексное управление выходом мерного проката на основе информационных технологий - Бойко, О. А. (My University, 2015)
Проаналізовано основні техніко-економічні показники виробництва мірного прокату. Обґрунтовано можливість управління виходом готового прокату за рахунок поля допусків. Запропоновано структуру системи комплексного управління виходом мірного прокату на основі інформаційних технологій.

Проанализированы основные технико-экономические показатели производства мерного проката. Обоснована возможность управления выходом готового проката за счет поля допусков. Предложена структура системы комплексного управления выходом мерного проката на основе информационных технологий.

Analyzes the main technical and economic indicators of production dimensional hire. The opportunity of controlling the output of finished rolled by tolerances. The structure of the integrated management system dimensional rental yield based on information technologies.
Keywords: информационные технологии в промышленности; інформаційні технології в промисловості; мерный прокат; мірний прокат