Можливості та перспективи поршневого двигуна автомобіля з гібридною енергоустановкою - Крівда В. В.; Олішевська В. В.; Корніленко К. І. (НТУ "ДП", 2025)
В роботі розглянуто особливості гібридної енергоустановки, яка поєднує в собі ДВЗ та електричну силову установку. Проведено аналіз енергетичної ефективності гібридної енергоустановки. The paper examines the features of a hybrid power unit that combines an internal combustion engine and an electric power unit. An analysis of the energy efficiency of the hybrid power unit is conducted.
Possibilities and prospects of reciprocating engine of a vehicle with a hybrid power unit
Keywords: поршневий двигун; гібридна енергоустановка; енергоефективність; екологічне навантаження; reciprocating engine; hybrid power unit; energy efficiency; environmental impact