Сплави на основі нікеліду титану в дентальній імплантології - Романець, М. Р.; Слупська, Ю. С. (My University, 2023)
Дентальна імплантація дозволяє відновити естетику та функціональність зубного ряду завдяки хірургічному втручанню і є сучасною альтернативою знімному протезуванню. Вона успішно застосовується як при одиничних втратах зубів, так і при повному відновленню щелепи.
Keywords: дентальна імплантація; нікелін титану