Історична антропологія та дослідження географічних чинників розвитку цівілізацій - АЙТОВ, С.Ш. (Гуманітарний журнал, 2012)
Аналізується когнітивнийдіалог історичноїантропології ігеографічної наукипри дослідженні локальних цивілізацій.

Cognitive dialogue of historical anthropology and geography in the study of local civilizations is analyzed.
Keywords: історична антропологія, географічна наука, когнітивний діалог, локальна; HistoricalAnthropology,Geography, cognitive dialogue, local civilization..