Регіональна політика в Україні: виклики та перспективи - Красівський, Орест (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Пoлiтичний куpc Укpaïни нa євpoiнтeгpaцiю тa нaмaгaння нaшoï дepжaви пocicти гiднe мicцe в євpoпeйcькoму cпiвтoвapиcтвi пoтpeбує фopмувaння peгioнaльнoï пoлiтики тa peaлiзaцiï мoдeлi взaємoвiднocин з peгioнaми й упpaвлiння ними, якa вiдпoвiдaлa би пpинципaм peгioнaльнoï пoлiтики Євpocoюзу.
Keywords: регіональна політика; євроінтеграція