Роль місцевої влади у повсякденні селянських родин у 1940 - 1980 рр.( за матеріалами усно-історичних джерел Півдня України) - Молдавська, Т. І. (НГУ, 2013)
У статті на основі усно-історичних джерел розглядаються особливості сприйняття людьми похилого віку колгоспної влади.

In the article on the basis of oral sources the features of perception are considered by the people of senior generation of of a collective farm power.
Keywords: усно історичні джерела; колгосп; трудодень; бригадир; партком; usnoistoricheskie sources; collective farm; workday; brigadier; uchotchik; partkom