Реалізація контрольної функції фінансів в умовах активізації інвестиційного процесу - Козар, Дар'я Сергіївна (My University, 2010)
Проаналізовано джерела фінансування бюджетних програм в Україні. Розкрито суть контрольної функції фінансів в інвестиційному процесі держави, яка полягає у контролі доцільності використання бюджетних коштів та оцінці ефективності їх використання в умовах постійної зміни зовнішніх факторів.
Реалізація контрольної функції фінансів в умовах активізації інвестиційного процесу
Фінансово-кредитний механізм активізації інвестиційного процесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. - К.: КНЕУ, 2010. - стр.198-200
Keywords: інвестиційні програми, джерела фінансування, бюджетні кошти, контроль