Особенности разделения окисленных железных руд в магнитном поле высокой интенсивности с открытым градиентом - Ботвинников, В. В. (My University, 2005)
Розглянуто особливості розділення природних різновидів некондиційних гематит-мартитових руд в високоінтенсивному магнітному полі з відкритим градієнтом. Визначено інтервал оптимальних значень індукції магнітного поля для ефективного збагачення окисле-них залізних руд підземної здобичі методом сухої магнітної сепарації.
Розглянуто особливості розділення природних різновидів некондиційних гематит-мартитових руд в високоінтенсивному магнітному полі з відкритим градієнтом. Визначено інтервал оптимальних значень індукції магнітного поля для ефективного збагачення окисле-них залізних руд підземної здобичі методом сухої магнітної сепарації.
Keywords: железная руда; магнитное поле; открытый ингридиент