Модель використання динамічних генераторів веб-сайтів - Новодранова, В. А.; Крюков, Д. С. (My University, 2018)
При створенні власного веб-сайту перед розробником постає головне питання, якими програмними продуктами користуватись для швидкої та ефективної розробки, при цьому необхідно забезпечити зручність впровадження змін вмісту в дані, багатомовність, оптимізованість для пошукових систем тощо. Існує декілька найбільш широко використовуваних прийомів для досягнення поставленої мети: 1) Використання сторонніх сервісів 1) Використання однієї з популярних CMS 2) Розробка власної CMS 3) Створення статичних веб-сторінок вручну 4) Генератори статичних веб-сторінок
Keywords: веб-сторінка; мультисайтинг