Михайленко, Іван ГригоровичІван ГригоровичМихайленко2022-12-012022-12-012020-12http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161911Тема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра». Мета дослідження -підвищення ефективності транспортного процесу перевезення ковбасної продукції до спеціалізованих малих торгівельних точок м. Дніпра рухомим складом м’ясної фабрики. Об’єкт дослідження – транспортний процес перевезення ковбасної продукції в умовах міста автомобільним транспортом. Предмет дослідження – технологія перевезення ковбасних виробів автомобільним транспортом. Методи дослідження: аналітичний метод, графічний метод; порівняння; імітаційне моделювання, багатокритеріальний аналіз. Оригінальність досліджених рішень: розроблена методика моделі вибору раціональних маршрутів доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра за допомогою багатокритеріального аналізу з урахуванням впливу факторів зовнішнього середовища (імітаційне моделювання). У кваліфікаційній роботі проаналізований сучасний стан організації перевізного процесу на підприємстві, проведені маркетингові дослідження ринку перевезень, визначені фактори зовнішнього середовища, що впливають на параметри перевізного процесу, виявлена наявність зв'язку між пара-метрами перевізного процесу та виявленими факторами; визначений характер їх впливу, розглянута доцільність використання автомобілів різної вантажо-підйомності, спроектовані маршрути доставки продукції за допомогою використання рівних методів, розраховані техніко-експлуатаційні показники роботи з урахуванням впливу факторів зовнішнього середовища, обрана альтернатива доставки продукції за допомогою багатокритеріального аналізу, доведена економічна доцільність запропонованих заходів.ukСТРОК ДОСТАВКИ, РУХОМИЙ СКЛАД, МАРШРУТИЗАЦІЯ, ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, ГРАФІК РУХУ АВТОМОБІЛЯ, ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ, ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТУдосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. ДніпраOther